Δημητριάδης Κων & Σια Ο.Ε. - Βιοτεχνία Μουσαμάδων Και Τεντών Θεσσαλονίκη - Μουσαμάδες Φορτηγών Αυτοκίνητων Θεσσαλονίκη - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Σιδηροκατασκευές Αμαξωμάτων

Δημητριάδης Κων & Σια Ο.Ε. - Βιοτεχνία Μουσαμάδων Και Τεντών Θεσσαλονίκη - Μουσαμάδες Φορτηγών Αυτοκίνητων Θεσσαλονίκη - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Σιδηροκατασκευές Αμαξωμάτων

10837 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Αγροτική Περιοχή Ιωνίας, Όπισθεν φυλακών Διαβατών, Μενεμένη
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310754874,2310754322
Κινητό: -
Τ.Κ.: 54628
Fax: -
Υπεύθυνος: Παπαστεργίου Ζωή
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.dimitent.gr
Η βιοτεχνία τεντών και μουσαμάδων ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα τη Μενεμένη, εδώ και 50 χρόνια, παρέχει τις υπηρεσίες της σε μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες αυτοκινητιστές, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η πολύχρονη πείρα, η τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούν να εγγυηθούν για την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτησή σας σε όλα τα είδη και τύπους μουσαμάδων φορτηγών. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αγροτική περιοχή Ιωνίας Θεσσαλονίκης (όπισθεν Φυλακώ...
10837 Επισκέπτες:

Αγροτική Περιοχή Ιωνίας, Όπισθεν φυλακών Διαβατών, Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

10837 Επισκέπτες:

Η βιοτεχνία τεντών και μουσαμάδων ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα τη Μενεμένη, εδώ και 50 χρόνια, παρέχει τις υπηρεσίες της σε μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες αυτοκινητιστές, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Η πολύχρονη πείρα, η τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούν να εγγυηθούν για την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτησή σας σε όλα τα είδη και τύπους μουσαμάδων φορτηγών.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αγροτική περιοχή Ιωνίας Θεσσαλονίκης (όπισθεν Φυλακών Διαβατών). Οι εγκαταστάσεις μας είναι ειδικά διαμορφωμένες και εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα, για να μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Με σεβασμό στην ιστορία της εταιρείας, μένουμε πιστοί στο όραμά μας να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα «απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής»

Με γνώμονα αυτό, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις, βασισμένες σ’ ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, τόσο με τους πελάτες μας όσο και με το προσωπικό μας.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες σας!

Μένουμε πιστοί στην ποιότητα.

Υπηρεσίες

Κατασκευή μουσαμά αυτοκινήτων φορτηγών Μουσαμάδες φορτηγών
Κατασκευή μουσαμά αυτοκινήτων φορτηγών Σιδηροκατασκευές αμαξωμάτων
Κατασκευή μουσαμά αυτοκινήτων φορτηγών Επισκευές μουσαμάδων αυτοκινήτων
Κατασκευή μουσαμά αυτοκινήτων φορτηγών Ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά φορτηγών
Κατασκευή μουσαμά αυτοκινήτων φορτηγών Συστήματα οροφής
Κατασκευή μουσαμά αυτοκινήτων φορτηγών Στέγαστρα αυτοκινήτων
10837 Επισκέπτες:

Αγροτική Περιοχή Ιωνίας, Όπισθεν φυλακών Διαβατών, Μενεμένη
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310754874,2310754322

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: